Kompresijska oblačila z zaščito Blindsave so edina na svetu, ki uporabljajo BAT tehnologijo.

BAT tehnologija

Kompresijska oblačila z zaščito Blindsave so edina na svetu, ki uporabljajo BAT tehnologijo (body adjust technology). Hmm, verjetno se marsikdo sprašuje, kaj to pravzaprav je? Tovrstna oblačila so predvsem namenjena ekipnim športom, kjer prihaja do medsebojnega kontakta med športniki (košarka, rokomet, floorball, odbojka, …) in kjer je možnost padcev večja. BAT tehnologija omogoča, da zaščita v oblačilih že po minuti nošenja prilagodi posameznikovem telesu. In to tako, da je slednji ne čuti in ga med uporabo ne moti!

Kompresijska oblačila namenjena absorpciji udarcev

Blindsave kompresijska oblačila z zaščito imajo kar za 40% tanjše oblazinjenje kot ostale znamke. Kljub temu znanstveni testi potrjujejo, da imajo kar 20% boljšo absorpcijo pri udarcih! Zaščite so tanke od 2-8mm, kar daje občutek lahkotnega nošenja in hkrati nudi vrhunsko zaščito in oporo. Glavni poudarek pa je na preventivi pred poškodbami!
Blindsave kompresijska oblačila z zaščito imajo za 40% tanjše oblazinjenje kot ostale znamke, a znanstveni testi potrjujejo, da imajo kar 20% boljšo absorpcijo pri udarcih! Blindsave kompresijska oblačila z zaščito imajo za 40% tanjše oblazinjenje kot ostale znamke, a znanstveni testi potrjujejo, da imajo kar 20% boljšo absorpcijo pri udarcih!

Premium kvaliteta

Naša oblačila odlikuje visok standard vseh materialov, ki jih uporabljamo pri izdelavi. Vse materiale dobivamo iz Evrope, celotna izdelava pa poteka v Latviji, kjer je vsak proizvod ročno izdelan! Skozi celoten potek proizvodnje sodelujemo z znanstveniki, s katerimi premikamo mejnike varnosti v kontaktnih športnih!
Produkti

Izpostavljeni produkti